diumenge, 21 d’abril del 2013

PROJECTE DE DIRECCIÓ


Mai m'hauria pensat passar-me totes les vacances de Pasqua a l'institut acabant de redactar el projecte. Però això és el que he fet! Gràcies per les vacances.
Redactar un projecte per primera vegada i amb tan poc temps com hem tingut, no ha resultat fàcil. Encara que ja sabíem que ens volíem presentar, no pensàvem que una vegada publicat el BOIB i els candidats que es presentaven pel càrrec, hi hauria tan poc temps. Treballar en el projecte durant les hores de feina és impossible, perquè les tasques del dia a dia et mengen. Per tant, entre caps de setmanes, algun horabaixa i les vacances de Pasqua hem elaborat el projecte. Quin fart de pensar. Quantes pluges d'idees (tanta sort del Linoit i del google drive!!). Quins nervis.
Però al final ens n'hem sortit. Un projecte senzill, fàcil de llegir, bastant visual, i potser, com alguns l'han qualificat, una mica ambiciós per la quantitat de línies d'actuació que ens hem proposat. Així i tot, el projecte no és fruit només de la feina de l'equip directiu, sinó també de la col·laboració d'alguns membres del claustre que, de manera voluntària, ens van voler ajudar aportant les seves idees i propostes en una reunió a la que vam convidar a tot el claustre.
No me pensava mai que el dia de la presentació del projecte al claustre estaria tan nerviosa. Sí, com si hagués de presentar-me a oposicions, no exagero. Però la veritat és que va anar molt bé i ningú no va tenir cap pregunta (encara que suposo que els dos professors que es van passar tot el temps de l'exposició enviant whatsapps, si no l'han llegit, encara no saben el que presentam...).
Pel que fa al consell escolar, ja va ser molt més fàcil, estava més relaxada. Els professors ja el coneixien, alguns pares ja l'havien mirat i els alumnes estaven il·lusionats en què nosaltres ens presentéssim, per tant, cap problema. Tots estaven molt receptius i va anar tot molt rodat.
Ara ens queda la part d'avaluació per part de la comissió. A veure quina nota ens posen! Jo he de dir que estic bastant contenta del projecte que hem fet, o sigui que crec que puc estar tranquil·la (segurament els tutors del curs de direcció seran més crítics que la pròpia comissió).
I per acabar crec que ja puc dir que l'experiència de formar part d'un equip directiu i de fer un projecte és una experiència que hauria de viure tothom (sobretot el sector més crític dels equips directius) perquè és molt enriquidora i és una tasca que no té res a veure amb el dia a dia d'un docent que va de l'aula al departament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada