dimecres, 15 de maig del 2013

TRACTAMENT INTEGRAT DE LLENGÜES


TIL! Decret, instruccions, descontent general, difícil implantació, antipedagògic, professorat no preparat, alumnes perjudicats, professorat que tremola per si és desplaçat, manca d'informació, interpretacions diferents del decret i de les instruccions, final de curs inminent, elaboració a l'atropellada, difícil elecció d'assignatures, un telèfon d'informació i ajuda pel TIL que no ens sap resoldre els dubtes...i un llarg etcètera. Bufff!! Setmanes d'estrés total!! Impossible tenir content a tothom. Però no ens queda més remei que fer un projecte de centre si no volem que ens imposin un projecte que encara és més difícil de dur a terme.
Al meu centre encara no ens hem posat d'acord ni tan sols en les assignatures que hem de fer en cada llengua, i molt menys hem elaborat el document. Qui ho ha de fer? La CCP. Sí, és molt fàcil dir-ho, però quan??? D'aquí una setmana ha d'estar redactat. Qui ho redactarà? L'equip directiu, per variar. A mi les feines em desborden. No sé com es troba la resta d'equips directius, però això és un desgavell. A final de curs, com si no bastassin totes les feines que tenim, per a què encara ens en donin més. L'únic que tenim clar és que farem un projecte alternatiu, acollint-nos a l'article 20 del decret.
Un altre aspecte que me preocupa és el que veig que passa a alguns departaments: tothom mira per ell. Companyerisme...on és el companyerisme? Ah, no, me sap greu, tu ets el darrer que ha arribat i te toca a tu, tan si és en castellà com si és en anglès. Mal "rollo". És això el que volen també??? Crear mal ambient? Companys, això no es pot consentir! Però trobo que el professorat hauria de ser més solidari i cercar solucions que siguin equilibrades per tothom i en les quals tots hi participin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada