FEBRER 2013 - PROJECTE

Dimarts, 26 de febrer de 2013

Ja hem tornat de Roma!! Viatge fantàstic amb uns alumnes extraordinaris, encara que una mica gemegaires. I és que aquests joves d'avui en dia no estan avesats a moure's del sofà!!
Tornada a la realitat. Reunió de l'equip directiu. Gran pregunta: Què feim? Continuam? Presentam projecte? Ja sabeu, si heu anat llegint el meu blog, que al principi em demanava què feia aquí, com m'hi havia ficat,... i sembla ser que cada dia ho tinc una mica més clar. Me n'adono que encara que tengui moltes mancances, el meu equip i jo hem fet moltes coses pel centre: hem millorat l'ambient que hi havia, la convivència és molt bona, els alumnes estan satisfets amb el que feim, així com també hi estan la majoria del professorat.
Per aquest motiu, la resposta a la pregunta de si continuam o no ha estat un sí ben convençut per part de tots els membres. Sabem que hi ha molta feina a fer, però de moment la feim a gust (malgrat totes les traves externes que ens trobam dia rera dia).
Dimecres passat ho vam comunicar a la CCP, i la seva cara i els seus comentaris ens van fer saber que havíem encertat amb la decisió. Evidentment no tot el claustre ho deu pensar, però sí un percentatge molt elevat.
Sé que vénen anys difícils, i que si entren en vigor totes aquestes lleis i decrets que alguns il·luminats s'han atrevit a redactar serà molt dur, però considero que és millor que al capdavant dels centres hi hagi persones que s'estimen la professió i vetllen pel bon funcionament d'un centre; no són persones anomenades a dit les que han de manar. Nosaltres ja hem patit una dictadura al nostre centre, no en volem una altra.
Els quatre tenim molta il·lusió per fer el projecte i dur-lo a terme, ja que serà el nostre primer projecte. Recordau que aquests dos anys hem anat fent sense una directriu clara, i ara tenim l'oportunitat de marcar-nos uns objectius, de poder-los executar i després de poder-los avaluar. Aquests dos anys hem viscut gairebé al dia, ara és l'hora de posar fil a l'agulla i donar estabilitat i continuïtat a la línia del nostre centre, que ho demana a crits.
Fer aquest curs m'ha duit molta feina i m'ha donat molts de mals de cap; he estat a punt d'abandonar-lo en diverses ocasions, però les ganes d'aprendre i l'alegria de veure que me'n surto, m'han donat forces per acabar de donar un sí ben clar al meu equip. Per tant, la pregunta inicial del meu eportafoli, ja té una resposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada