GENER 2013

Dijous, 31 de gener 2013

Aquest mes de gener ha estat molt intens. M'ha passat molt ràpid i hem fet moltes feines (una vegada més, i recordant un dels primers punts tractats per Serafín Antúnez, moltes feines que no estaven previstes que jo hi hagués de posar mà). Una d'aquestes feines ha estat l'organització final del viatge d'estudis; encara que no formo part de la comissió d'extraescolars, m'hi he ficat de ple i els he ajudat en tot el que he pogut, ja que com vos podeu imaginar és una minoria la gent que ho vol fer. Hem encalçat els alumnes que encara no havien pagat el que devien, hem convocat la reunió de pares, l'hem preparada (tenim pares molt exigents) i l'hem duita a terme. Tot un èxit! Dia 11 de febrer partim cap a Roma amb els de 4t ESO!! Aquest any jo també hi vaig. Per què? Evidentment perquè me fa il·lusió, però també perquè no hi ha hagut professorat voluntari suficient pel nombre d'alumnes que hi van.
Una altra tasca ha estat preparar el claustre i el consell escolar. Hem donat els resultats de la 1a avaluació així com també hem analitzat la convivència durant el primer trimestre. La veritat és que no ens podem queixar, tenim un bon alumnat (evidentment els resultats podrien ésser millor, però feta la comparativa amb la resta d'illes, anam bastant bé). Hem presentat el compte de gestió 2012 i el pressupost pel 2013 (casualment dia 31 de gener 2013 Conselleria ens ha ingressat els 4 mesos que ens devia del 2012!!). Ha estat un claustre molt tranquil, sense novetats.
Pel que fa al consell escolar, també va anar molt bé i, com sempre des de fa uns anys, va tornar a sortir el tema de l'ampliació del centre al torn obert de paraula. Sabem que és un molt mal moment per demanar una ampliació, però és més que necessària. Tenim un centre que està preparat per acollir 12 unitats, i aquest curs som 19 grups, per la qual cosa tenim el centre més que saturat (magatzems fent funció d'aula, espais dividits en dos com la biblioteca que hem hagut de sacrificar, ús de la casa de conserge per fer-hi suports, i un llarg etcètera). Un altre problema afegit per demanar l'ampliació, és la manca d'espai; si l'ajuntament no compra un terreny, no podem edificar. Quin és l'ajuntament que a hores d'ara també pot comprar un terreny?? No ho sé, el de Porreres no, però ens ha dit que faran un esforç. El problema és que l'ajuntament no vol comprar-lo si Conselleria no li assegura que farà l'ampliació, i Conselleria no vol donar resposta si no tenen terreny. Vaja, un peix que es mossega la coa i que té difícil solució. L'altra pregunta és: només ampliam per a caber-hi o volem batxillerat o cicles formatius? Opinions diverses, però amb els resultats que tenim de 4t ESO, el més adient és oferir batxillerat. Pros i contres, opinions molt diverses. Ja veurem! No crec veure l'ampliació mentre sigui directora...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada