EL PRIMER TRIMESTRE

Com més avança el curs, més me n'adono de tot el que me queda per aprendre. A qui se li ocorre agafar la direcció d'un centre sense haver format mai part d'un equip directiu on tens un director que te dirigeix i t'ensenya?? A mi!
En fi, durant aquests mesos del curs he de dir que he après moltes coses, però tenc la sensació que m'ha fet molta falta alguna sessió presencial per tal de posar coses en comú, comentar dubtes, compartir experiències, etc. Ja sé que això és uns dels objectius del portafoli, però jo som molt partidària de posar les coses en comú en viu, de tu a tu. També sé que els tutors hi són, i que ens volen ajudar amb tots els nostres dubtes, però de vegades m'he sentit una mica tota sola i angoixada a l'hora de fer algunes activitats. El motiu no és que els tutorials fossin incomplets o que els tutors no m'ajudessin, era, senzillament, inseguretat sobre el que estava fent (quantes de vegades he desitjat ésser cap d'estudis i tenir un director que em pogués guiar!).
Poc a poc veig la llum, i vos puc assegurar que aquest curs també me serveix molt per a començar a pensar en un futur projecte de direcció (futur bastant immediat, ja que l'hauria de presentar pel curs que ve), ja que constantment me vénen idees al cap.
De tan en tan penso en abandonar el curs, ja que estic cansada i hi ha molta feina a fer i els terminis m'estressen. Però després penso en tot el que m'aporta i em dic a mi mateixa: va, endavant, que ho pots fer... I continuo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada