GESTIB I ECOIB

Quan vaig començar a fer les activitats del Gestib me pensava que ja ho sabia tot. Que hi anava d'equivocada! Després de fer totes les activitats plantejades i rebre alguna telefonada de na Cristina, la tutora, ajudant-me a resoldre dubtes o per dir-me que les passes que havia seguit no acabaven de ser les correctes, vaig descobrir algunes accions que no sabia fer.
El SEDEIB va ser tot un descobriment; els quadres de comandament ens han ajudat molt a l'hora de fer les sessions d'avaluació, ja que han estat un complement molt visual per a tot el claustre per a veure els resultats de manera més global, ja que hem mostrat la comparativa dels resultats dels diferents grups per cursos juntament amb la comparativa amb la resta de les illes i els centres públics de Mallorca.
Aquest mòdul també m'ha servit per a poder ajudar una mica més als caps d'estudis, ja que els he pogut resoldre alguns dubtes que tenien, ensenyar-los algunes aplicacions que he descobert i al mateix temps els he pogut descarregar una mica de la seva dura tasca, ja que en certes ocasions els he pogut fer alguna de les feines que fins ara feien només ells.

Pel que fa a l'Ecoib, l'he trobat una eina bastant senzilla d'usar. El desconeixia completament, però entre el tutorial i l'ajuda del secretari del centre me n'he sortit bastant bé. La llàstima és que, com tot, si no l'utilitzes de manera constant, probablement d'aquí a un temps no me'n recordaré de com fer algunes coses.

Ha estat un mòdul molt enriquidor i m'he trobat molt a gust fent les activitats. El fet de ser una directora tan novella i que vaig començar sense haver format mai part d'un equip directiu, fa que hi hagi moltes coses que per mi són tota una novetat, quan veig que se suposa que ja ho hauria de tenir controlat. Però bé, per això faig el curs. Dia a dia, passeta a passeta i amb l'ajuda de tots, la direcció del centre va millorant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada